Bilgi ve Belge Yönetiminde Kuram Toplantısı

( Yayın Tarihi : 24.10.2016 )

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen “Bilgi ve Belge Yönetiminde Kuram Toplantısı” Ankara Goethe Enstitüsü’nün ev sahipliğinde 2 Aralık 2016 Cuma günü gerçekleştirilecektir.

Bir günlük toplantımıza alanımızdaki tüm akademisyen, araştırmacı, bilgi ve belge yöneticisi, öğrenci ve ilgi duyan diğer tüm meslektaşlarımızı davet etmekten memnuniyet duymaktayız. Doğrudan ve sadece Bilgi ve Belge Yönetimi kuramını (teorisini) tartışmayı hedefleyen toplantımız, tümü davetli ve alanımızda otorite bilimcilerin yapacağı sunumlardan oluşmaktadır. Toplantıda az sayıda konuşmacı ile yoğun tartışma platformu yaratma yaklaşımı benimsenmiştir. Gerek bildiriler gerekse toplantı sırasında izleyicilerin fikirleri ile ortaya çıkacak zihinsel katkıların bir kitaba dönüştürülmesi planlanmıştır.

Toplantıya katılım ücretsizdir. Katılım sayısı 150 ile sınırlıdır. Katılım için web sayfasındaki Kayıt Formu’nun doldurulmasıgerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için toplantı web sayfası www.bbykuram2016.hacettepe.edu.tr ziyaret edilebilir.

Katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü