BBY Yaz Semineri 2015

( Yayın Tarihi : 22.04.2015 )

Sayın Meslektaşlarımız,

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü olarak 15-19 Haziran 2015 tarihleri arasında 5 günlük bir eğitim semineri düzenlemiş bulunmaktayız. Gelenekselleşmesini arzu ettiğimiz ve BBY Yaz Semineri 2015 adıyla "Web Tasarımı", "Elektronik Yayıncılık", "Bilginin Düzenlenmesi ve RDA", "Kurumsal İletişim, Belge Yönetimi ve Arşivleme Uygulamaları" ve "Bilgi Okuryazarlığı" konularında gerçekleştirilecek bu eğitimin temel amacı meslektaşlarımızın mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktır.

Toplam katılımcı sayısının 40 ile sınırlandığı "Yaz Semineri"nin ders içerikleri, olası kazanımları ve kayıt süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi Bölüm web sayfamızda yer almaktadır.

http://www.bby.hacettepe.edu.tr/bbyyazsemineri2015.asp )

Seminere katılımlarınızı dileriz.