Avrupa Bilgi Okuryazarlığı Konferansı (ECIL 2014)

( Yayın Tarihi : 21.04.2014 )

Bölümümüz ve Zagreb Üniversitesi Bilgi ve İletişim Bilimleri Bölümü’nün düzenlediği Avrupa Bilgi Okuryazarlığı Konferansı (ECIL 2014) bu yıl 20-23 Ekim 2014 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde gerçekleştirilecektir.

Ana teması Bilgi Okuryazarlığı, Medya Okuryazarlığı, Yaşam Boyu Öğrenme olan ECIL, araştırmacıları, bilgi profesyonellerini, medya uzmanlarını, eğitimcileri, karar alıcıları, işverenleri ve tüm dünyadan bilgi ve deneyimlerini paylaşacak, güncel konuları, gelişmeleri, standartları, teknikleri, meydan okumaları, teori ve iyi uygulamaları tartışacak diğer ilgili tarafları bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Toplantı ile ilgili detaylı bilgiler http://www.ecil2014.org/ adresinden edinilebilir.