QQML 2014 Konferansı (6th Qualitative and Quantitative Methods in Libraries International Conference)

( Yayın Tarihi : 23.12.2013 )

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü 27 - 30 Mayıs 2014 tarihinde altıncısı yapılacak olan QQML2014 (6th Qualitative and Quantitative Methods in Libraries International Conference) konferansına Kadir Has Üniversitesi ile birlikte ev sahipliği yapıyor. 2009 yılından beri Kütüphane ve Bilgi Bilimleri, Teknoloji, Uygulama ve Araştırma konularındaki tüm gelişme ve yeni yönelimleri her yönüyle irdelemeyi amaçlayan QQML Konferansının bu yılki ana temaları arasında bibliyometrik kontrol, kütüphanelerin değişimi ve yönetimsel yöntemler, iletişim stratejileri, sağlık bilimleri hizmetleri, kütüphane yönetiminde teknoloji transferi ve yenilenme gibi başlıklar yer alıyor.

Özel oturumlar, çalıştaylar ve öğrenci bildirilerinin de yer alacağı konferansa özet göndermek için son tarih 31 Ocak 2014.

Konferans ile ilgili ayrıntılı bilgi http://www.isast.org/qqml2014.html adresinden alınabilir.