BBY Çarşamba Konferansı - Prof. Dr. John Gathegi

( Yayın Tarihi : 16.12.2013 )

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Bilgi Topluluğunun birlikte düzenlediği BBY Konferans/Panel Dizisi (Çarşamba Konferansları) 18 Aralık 2013 Çarşamba günü Prof. Dr. John N. Gathegi'nin yapacağı "Towards the Internet of Things to Big Data: Why We Should be Concerned? (Nesnelerin İnternetinden Büyük Veriye: Neden Endişelenmeliyiz?)" başlıklı konuşmayla devam ediyor. ABD'de Güney Florida Üniversitesi Bilgi Okulunda profesör, Kitle İletişim Okulunda da "courtesy" profesör olarak görev yapan Profesör Gathegi, bilgi hukuku ve politikası, telif hakları, medya hukuku ve ABD Anayasası ile ilgili araştırmalar yapmakta ve dersler vermektedir. Profesör Gathegi 2013-2014 öğretim yılı boyunca misafir profesör olarak Bölümümüzde görev alacak.

Tüm öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın davetli olduğu etkinlik ile ilgili detaylar şöyle:

Konuşmacı: Prof. Dr John N. Gathegi
Tarih: 18 Aralık 2013 Çarşamba
Saat: 14:30
Yer: Prof. Dr. Tuğrul İnal Salonu (H.Ü. Edebiyat Fakültesi)