Akademik Kütüphaneciliğin İtici Gücü: ANKOS

( Yayın Tarihi : 06.03.2013 )

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ile Bilgi Topluluğunun birlikte düzenlediği Çarşamba Konferansları dizisi, Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi Müdürü ve ANKOS Başkanı Ertuğrul Çimen tarafından verilecek olan "Akademik Kütüphaneciliğin İtici Gücü: ANKOS" başlıklı sunum ile devam ediyor. ANKOS'un gelişimi, mevcut durumu ve organizasyon yapısı hakkında bilgilerin paylaşılacağı konferansta ayrıca ANKOS'un kuruluşundan günümüze dek akademik kütüphanelere, kütüphanecilere ve bilimsel üretime olan katkıları değerlendirilerek gelecekle ilgili projeleri ve hedefleri tartışılacaktır.

Konferansla ilgili detaylar şöyle:

Konferansın Adı: Akademik Kütüphaneciliğin İtici Gücü: ANKOS
Konuşmacı: Ertuğrul ÇİMEN
Tarih: 13 Mart 2013, Çarşamba
Saat: 14:30
Yer: Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amfi 1 (Eski Prof. Dr. Tuğrul İnal Tiyatro ve Konferans Salonu, Beytepe Kampüsü)