BOBCATSSS 2013

( Yayın Tarihi : 01.03.2012 )

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Danimarka Kraliyet Kütüphanecilik ve Bilgibilim Okulu tarafından düzenlenen BOBCATSSS 2013 konferansı, 23-25 Ocak 2013 tarihlerinde Ankara’da yapılacaktır. Geleneksel olarak Avrupa’daki bilgi yönetimi ve kütüphanecilik bölümlerinin öğrencileri tarafından her yıl düzenlenen BOBCATSSS konferansının 2013 yılı için ana teması “From Collections to Connections: Turning Libraries ‘Inside-Out’” olarak belirlenmiştir. Kütüphanelerin ve kütüphanecilerin dünyası her zamankinden daha hızlı değişmekte, bilgi hizmetlerinin odak noktası statik koleksiyonlardan dinamik içerikli çevrimiçi kaynaklara ve bu kaynaklarla bireyler arasında bağlantı kurmaya doğru kaymaktadır. Konferansın ana amacı bilgi profesyonellerinin bu çerçevede değişen rolünü tartışmak amacıyla başta öğrencileri, araştırmacıları ve bilgi profesyonellerini bir araya getirmektir. Toplantı ile ilgili detaylı bilgiler http://bobcatsss.net/ adresinden elde edilebilir.