Erasmus Yaz Okulu - Zagreb ve Sofya

( Yayın Tarihi : 28.06.2011 )

Erasmus Yaz Okulu - Zagreb

Zagreb'de Eylül ayında düzenlenecek olan Erasmus Yaz Okulu için değerlendirme süreci sona ermiştir. Sonuçlar aşağıdaki gibidir. Zagreb'e gitmeye hak kazanan öğrencilerle 29 Haziran, Çarşamba günü saat 11:00'de bir toplantı yapılacaktır.

1. Güleda Düzyol (YL)
2. Mandana Mir Moftakhari (YL)
3. Özge Okyay (YL)
4. Sibel Akın
5. Yeliz Çelik

Yedekler: Hayrünnisa Sacide Yürük, Canan Cevahir, Rana Süsal, Sercan Tırnavalı, Öznur Kızılkaya

Erasmus Yaz Okulu - Sofya

Sofya'da Eylül ayında düzenlenecek olan Erasmus Yaz Okulu için değerlendirme süreci sona ermiştir. Sonuçlar aşağıdaki gibidir. Sofya'ya gitmeye hak kazanan öğrencilerle 29 Haziran, Çarşamba günü saat 10:00'da bir toplantı yapılacaktır.

1. Tolga Çakmak (YL)
2. Elsa Bitri (YL)
3. Hanife Gül Bozkurt
4. Meltem Polat