Empatic Projesi Uluslararası Çalıştayı - Mesleki Eğitimde Bilgi Okuryazarlığının Önemi

( Yayın Tarihi : 26.05.2011 )

EMPATIC Projesi, AB 7. Çerçeve Yaşam Boyu Öğrenme Programı (LIP) kapsamında Bilgi Okuryazarlığı'na odaklanmış, Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Yılmaz başkanlığında ve Türk Kütüphaneciler Derneği sahipliğinde yürütülen bir projedir.

30 Mayıs 2011 Pazartesi günü Ankara-Milli Kütüphane'de gerçekleştirilecek EMPATIC Projesi Uluslararası Çalıştayı'nda bilgi okuryazarlığının Türkiye'de özellikle yaygın eğitimdeki önemi, nasıl kullanılabileceği ve neler yapılabileceği gibi konular ele alınarak yerli ve yabancı uzmanların sunumları çerçevesinde tartışılacaktır.

Yalnızca davetli katılımcılara açık olan çalıştayın programına buradan erişebilirsiniz.